Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Разтърсващи драми:

Изолацията промени целия ми живот

Вече втора седмица съм в изолация. Както повечето хора, излизам само до аптеката и магазина. За да бъда честна, посещавам аптеката от скука - купувам си аспирин и се ядосвам, че медицински маски никъде няма. Преди извънредното положение имах малък бизнес, който ми отнемаше 100 процента от време, енергия и нерви. След въвеждането на режима, всичко в живота ми започна да се руши. Близките ми роднини живеят в другия край на страната, а с тези, които са наблизо, не сме в добри отношения. Преди години се разведох със съпруга си и със сина ми се отделихме в самостоятелно жилище. Но ето че неотдавна и той ме напусна, а аз останах напълно сама.


Момчето ми си има сериозна приятелка и не искам да го притеснявам с проблемите си. Обаждам му се няколко пъти седмично и винаги ми се струва, че моментът е неподходящ, сякаш го разсейвам от най-важните неща в живота му. Разговорите ни са кратки; ако започна да говоря много, той се ядосва ... Някои хора недоумяват защо след развода не се омъжих повторно. Но тогава имах други цели. Продължавах да отлагам личния си живот "за по-късно" - трябваше да печеля пари, да помагам на родителите си, да си купя апартамент, кола… Сега имам всичко, но не се чувствам щастлива. Поради големия обем работа се отдалечих и от приятелите си. Последния път, когато излязох с тях на заведение, поискаха да платя цялата сметка. Отказах им!


Те разбраха, че не могат повече да ме изнудват и спряха да ме търсят. Ето как заради парите и успеха останаха сама... ако това всъщност може да се нарече успех. Инвестирала съм много в развитието на бизнеса си, но сега съм на път да се разоря. И какъв е резултатът? Аз съм самотна жена, която няма семейство, единственият ми син е отчужден и на всичкото отгоре останах без работа ... През първите дни на изолацията, гледах филми, четях книги, тренирах, ала вече и това ми омръзна. Самотата и тревожността ме задушават. Работата ме успокояваше - разговарях с хора, вдъхновявах се и сега не знам какво да правя. Не мога да спра да се притеснявам и все повече изпадам в депресия.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи