Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2024

Животът какъвто е:

Извънбрачна авантюра ми докара инфаркт

Бях женен за Лили от двадесет години, когато се влюбих в друга жена. Изневерих, но не се почувствах щастлив и в крайна сметка се разболях. Със съпругата ми имахме хармоничен и подреден живот. И двете ни деца живееха отделно, така че притежавахме достатъчно време един за друг. За съжаление в живота се случват неща, които не можем да предвидим. На едно парти се запознах с Мари. Тя беше много по-млада от мен, с руса къдрава коса. Не знам как се случи, но едва успях да откъсна очи от нея. Същата вечер под влиянието на алкохола двамата се озовахме в леглото. Беше забранено и изкушаващо. Чувствах се нереално.


Никога не съм изневерявал, а ето че вече имах извънбрачна връзка. Авантюрата ми обаче не се оказа такава, каквато очаквах. Със съпругата ми Лили се познаваме от деца. Израснахме в един квартал и заедно ходехме на училище. Влюбихме се, когато и двамата навършихме 30. С Лили беше толкова лесно да се живее. Имахме еднаква ценностна система, не се ревнувахме и всеки от нас притежаваше лична свобода. Аз обичам тениса и ветроходството, а тя винаги е предпочитала книги и разходки.


Никой не знае по-добре от мен, че жена ми не заслужаваше да й изневеря, но страстта, която изпитвах към Мари, засенчи лоялността ми към Лили. Чувайки гласа й, сърцето ми се разтуптяваше. Любовницата ми беше разведена и нямаше деца. Според думите й, тя се надяваше да срещне любовта. Имайки предвид очакванията й, не беше много разумно да спи с женен мъж. Разсъждавайки върху този факт, си казах, че може би нарушавайки принципите си, Мари ми даваше доказателство за силните чувства, които изпитваше към мен.


Едва ли има мъж, който да не остане поласкан. Изминаха няколко месеца. За да се срещам с любовницата си, лъжех Лили, че ще пътувам по работа. Живеех двойствен, неморален живот. Когато бях в прегръдките на младата си любима, не исках да мисля за последствията. Само тя имаше значение. Един ден се почувствах зле. Сърцето ме болеше. Никога преди не съм боледувал и дълбоко в себе си имах усещането, че ме измъчва съвестта. Освен това Мари, която беше много по-млада, тренираше активно и видимо можеше да се похвали с по-добра форма от мен.


Не исках да се покажа слаб пред нея и се опитвах да й бъда на нивото. Беше трудно. Когато правехме секс, толкова се напрягах, че тревожността се отрази както на желанието, така и на способността ми да я задоволявам. Вкъщи избягвах да правя секс с Лили. Веднъж, когато се прибрах у дома, внезапно получих инфаркт. Докато ме караха към спешното, единственото, от което се страхувах е, че ще загубя съпругата си. В този момент осъзнах, че тя е голямата ми любов. Седмицата след като се прибрах от болницата, скъсах с Мари.


Любовницата ми не се впечатли особено и с лекота прие раздялата ни. По-късно научих, че зад гърба ми е имала още няколко афери с женени мъже. Лили така и не разбра за извънбрачната ми връзка. Двамата сме все още заедно и лудо се обичаме. Ценя я повече от всякога и се старая да бъде човекът, когото заслужава. Обичам жена си и се надявам да прекарам остатъка от живота си с нея. Никога повече няма да й изневеря.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи