Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2023

В света на известните:

Кайли и Кендъл Дженър не искат да платят на служителите си

Скандалите не са нещо необичайно за клана Кардашиян. Сестрите в семейството винаги са в епицентъра на събитията, но това рядко ги притеснява и обикновено увеличава още повече популярността им, независимо дали се говори лошо, или добро за тях.


След като списание Forbes оспори статута на „най-млад милиардер в света“ на Кайли Дженър, сега най-малката сестра от семейство Кардашиян влезе в ролята на безскрупулен работодател. Този път обаче бе замесена и сестра й Кендъл.


Двете сестри Дженър тъкмо издадоха своята модна колекция Kendall+Kylie SS20, но се оказва, че момичетата не плащат на служителите си във фабриката.Много от поръчките им бяха отменени през месец март, по очевидни причини – пандемията засегна всички сектори. Но по това време фабриката все пак бе успяла да изпълни част от заявките. Работниците в шевните магазини обаче все още не са получили заплащане за своята свършена работа.


Хората от платформата Diet Prada, които постоянно следят за нередности в модния свят и ги изобличават без никакви скрупули, алармираха за тази ситуация. Според тях всички служители в шевните фабрики са твърде често в най-уязвимите позиции. Те не само не получават добри условия за своята работа, но и трудът им е изключително ниско заплатен. А тази реалност е факт още преди пандемията.Сестрите Дженър все още не са коментирали случая. Но в общия си бизнес двете са допуснали не една или две грешки. Спомнете си, че срещу тях бе заведено дело през 2018 г., защото двете използваха за принтове в колекцията си лицата на музикални икони като Тупак, Ноториъс Би Ай Джи, The Doors и др., без позволение и без съображение с каквито и да било авторски права.
Изтпчник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи