Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2024

Здраве и красота:

Как да изберем перфектния бански според фигурата си

Да изберем перфектния бански не е лесна задача, особено ако държим да се съобразим с извивките и особеностите на тялото си. Днес ще ви дадем няколко ценни съвета, които ако следваме банският няма да ни е само удобен, но и ще бъдем много сексапилни в него и ще оберем овациите на плажа.


Всяка жена е оформена по различен начин, пишат от iWoman.bg. Независимо дали имате по-голямо дупе, зона, която искате да прикриете, или някакво друго притеснение, телата ни могат да се превърнат в най-големите ни врагове, когато става въпрос за търсене на бански. И тъй като формите ни са различни, изборът, който правим, също ще бъде различен. Декоративните елементи играят ключова роля при банските, така че не търсете само едноцветни и тъмни модели. Хубавата щампа, къдричките или изрязването могат да направят чудеса и визуално да подобрят тялото ви. Ето какъв модел да изберете спрямо формите си.


1. Голям бюст
Имате своите активи и искате да ги акцентирате, чудесно! Проблемът с големия гръден кош е, че той също е и доста тежък, което автоматично кара горнищата тип триъгълници и лента да отпаднат. В случай, че обикновените модели с банели не ви се струват достатъчно атрактивни, заложете на халтeр деколте.


2. Коремче
Коремчето, стриите, отпуснатата кожа след раждане – това са често срещани оплаквания, които карат жените да стоят далеч от минималистичните бански. Може да не се чувствате достатъчно уверени, за да заложите на бански от две части, но определено можете да носите танкини, особено такива с висока талия, които ще поддържат корема ви.


3. Тип круша
Фигурата с форма на круша е най-преобладаващият тип сред жените, макар и да съществува в различна степен. Въпреки че може лесно да се скрие под обикновени дрехи, в бански мисията е почти невъзможна. Играйте с визуалния контраст, носейки бански от две части – добавете обем към торса си с щампи, ярки и светли цветове, а долу заложете на нещо едноцветно и тъмно. Избягвайте долнища с дълбоко изрязване, тъй като те ще разширят оптически бедрата.


4. Атлетичният тип
Атлетичната форма има тенденция да бъде права отгоре до долу и е доста мускулеста, така че целта ви ще бъде да намерите бански, които да дефинират талията ви и да създадат някои извивки. Костюми от две части, които разчупват правите линии с интересни и обемни акценти са супер вариант, а като алтернатива – цял бански с изрязани участъци на кръста е чудесен вариант.
Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи