Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Любов и секс:

Как да избягате от „приятелската“ зона

Всеки от вас е попадал поне веднъж в приятелската зона. За съжаление, макар да ви сближава с обекта на желанията ви, то не е добро място, защото трудно се излиза от него. Как бихте могли да го направите? Като за начало гледайте да не влизате в тази зона изобщо.


Защо попадате в нея?

Най-кратко казано, това е зоната, в която получавате близост и никакъв сексуален интерес от страна на жената. Попадате в нея, защото изпускате фазата на флирта и директно влизате във „фазата на споделянето“, която сте си харесали, тъй като тя не е засякла никакви сексуални сигнали от ваша страна.


Фазата на флирта е моментът след първата среща, в който вие трябва да пускате палави шеги, да правите секси комплименти и намеци, че търсите и физическа интимност с тази жена, а не просто човек за разговори.


Фазата на споделянето е моментът, в който тя се чувства толкова удобно във вашата компания, че започва да ви разказва детайли за детството, за семейството си, за бившите си и т.н. Тя вече гледа на вас не като на сексуален обект и потенциален партньор, а само като на приятел.


Как да избегнете приятелската зона:


1. Бъдете готови да си тръгнете

Ако вие си търсите половинка (дори само за секс) и видите, че тя не ви приема като сексуален обект още в самото начало, по-добре след срещата повече не я търсете. На практика вие просто се разминавате в желанията си един към друг и няма да се получи нищо повече от евентуално приятелство, което вие може да не търсите.


2. Покажете ѝ че получавате сексуално внимание и от други жени

Ако сте излезли на бар или на клуб, не се притеснявайте да флиртувате (умерено) и с други жени. Не ги сваляйте грубо, нито им искайте телефона, но някоя закачлива реплика ще я накара да се огледа и да ви оцени и прецени по друг начин.


3. Не бъдете винаги на нейно разположение

Ако винаги сте на един телефонен разговор разстояние, то със сигурност ще се озовете в приятелската зона. Не ѝ вдигайте веднага, не отговаряйте на съобщенията ѝ веднага. Тя не трябва да ви възприема като човек, който винаги е на линия да обслужва нейните нужди.


4. Създайте сексуално напрежение

Като цяло всички споменати точки до момента ще ви помогнат да акумулирате сексуално напрежение. Можете да го подсилите и с физически контакт. Небрежни докосвания по крака, по рамото. Постоянният физически контакт действа като кибритена клечка на жената и я разпалва.


5. Бъдете по-агресивни вербално

Ако жената, с която излизате видимо не реагира на нищо от описаното, извадете тежката артилерия и от самото начало й кажете, че я намирате за много секси и нямате търпение да я вземете в обятията си. Внимавайте какви думи ще използвате – не я плашете, бъдете директен, но и говорете с финес.Източник и снимка: tialoto.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи