Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Животът какъвто е:

Как да накарам женения си любовник да напусне жена си

Аз съм от София и се срещам с женен мъж от Варна. Всеки ден се питам с коя е вечер, има ли друга освен мен, скучае ли. Той казва, че мрази жена си и ще се разведе, и дори децата няма да го спрат. Милен иска да се оженим и да стана майка на децата му. Все още не сме обсъждали преместването ми във Варна, но от разговорите ни става ясно, че копнее по-често да сме заедно.


Просто не разбирам колко още трябва да чакам предложението му. Как да го накарам да се разведе веднага? Омръзна ми да се срещаме само по празници и ваканции? Влюбени сме от по-малко от година, но е време той да реши дали остава при мен или се връща при жена си, към която отдавна уж не изпитва чувства. Какво трябва да направя? Какво да му кажа, за да разбере колко страдам?

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи