Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2024

Емоции:

Как да разбереш, че вече си му безразлична?

За жалост, понякога идва момент, в който любовта просто си отива. Страстта утихва, привличането изчезва и се превръща в раздразнение. Скуката се намества трайно в отношенията между двама душа и води след себе си безразличието. Ето кои са неговите признаци. Вижте ги и разберете дали изпитвате нещо такова към някого или вие сте тези, станали безразлични.


1.Когато нещо дребно се превръща в ябълката на раздора – навик, който преди не сте забелязвали внезапно се появява или пък нещо, което преди ви е харесвало, вече не ви понася. Цялото това дразнене е признак, че човека отсреща започва да ви омръзва.


2.Все по-малко погледи – когато даден човек харесва някого, той не може да отмести погледа си от него. Ако вече нямате такова усещане, значи нещата са започнали да изстиват.


3.Разговорите не вървят – говорите колкото да не мълчите. Казват, че щом двамата души заговорят за времето, значи нямат какво да си кажат.. При вас така ли е?


4.Честа смяна на настроенията – по-честа от обикновено, предизвикваща раздразнение и нерви. Не е на добре.


5.Трудна комуникация – или липса на такава. Говоренето ви се осъществява главно чрез спорове, инато мълчание или остри думи.


6.Безразлично ви е какво говори другия – или имате подобно усещане за себе си.


7.Почти не виждате усмивката му – вече няма причина за това.


8.Щом заговорите за нещо, той опитва да приключи темата по-скоро – просто не му се говори с вас. За него това вече е усилие.


9.Скуката обхваща и двама ви – усещате, че ви е все едно, че всичко е еднакво, че имате нужда от промяна и навиците са завладели живота ви.


10.Пълна загуба на време – ако притежавате такова чувство, нещата са ясни.


11.Усещате някаква бариера помежду ви – нещо, което може да преминете с малко усилия, но просто не ви се иска.


12.Безразличието струи от вас – то си личи по гласа ви, по жестовете, по начина, по който изглеждате, по подбора на дрехи, по изражението ви.


Независимо дали вие сте станали безразлични на някого или към някого, знайте, че това може да съсипе психиката и здравето ви. В живота е важно да търсим вдъхновение, вълнение, трепети, които карат душата да се надяват и да се радва.


Ако всичко това вече ви липсва, го потърсете на друго място. При друг човек, който ще ви върне тези усещания. И за двама ви ще е по-здравословно да откриете хора, които са щастливи, че ви имат и ви карат да се чувствате по същия начин.
Източник и снимка: lifezone.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи