Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2024

В света на известните:

Каква е тайната на Синди Крауфорд

Синди Крауфорд е вече на 54 години и ако човек не е наясно с реалната й възраст, по нищо не би предположил, че наистина е на толкова.


В интервю бившият топмодел разкрива каква е тайната й. Голяма част от младежкия си вид тя дължи на стриктни грижи за кожата, които полага много отдавна.„Когато една 35-годишна жена започне да се грижи за кожата си, на пръв поглед няма да се случат чудеса – няма да изглежда като 20-годишна. Но когато стане на моите години, резултатът от грижите ще бъде наистина видим. Тайната е, че няма тайна. Правете всички онези неща, за които вече сте чували. Не пушете, наспивайте се, пийте много вода, открийте какво ви прави щастливи“, каза Крауфорд.


„Без значение какво правя, никога няма да изглеждам като 20 или 30-годишна. Затова просто искам да изглеждам страхотно за 50-годишна“, споделя още Синди Крауфорд.

Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи