Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2024

Хороскоп:

Какво да очакваме през 2020 година?

Според китайския календар, 2020 година ще настъпи на 25 януари, а управител на този период ще бъде Плъхът (Мишката). Това е умно и наблюдателно животно, което с лекота се измъква от трудните ситуации и се стреми към богатство.


Талисманите на 2020 година

Камък – гранат; цвят – бял, сребрист, син, зелен; стихия – метал; цифри – 2 и 3 в различни съчетания.


През 2020 година се очакват много позитивни моменти, незабравими срещи и продуктивна работа, което ще придаде увереност в утрешния ден. Възможни са неочаквани изненади в личния живот, финансова стабилност и перспективни връзки. Този, който е бил сам, най-накрая ще срещне своята половинка. А семейните двойки ще внесат хармония и романтика в съюза си.


Астрологичната прогноза за 2020 година обещава доста служебни и лични проблеми. Това е възможно през пролетния и през зимния период.


Но всичко ще зависи от мъдрия ви подход и проявата на внимание. Важно е да намерите правилното решение и да не се отчайвате. В края на април или юни е възможно да смените местоработата си. Някои ги очаква преместване на местожителството, а някои ще затънат в битови проблеми.
Лятото на 2020 година ще бъде най-плодотворния период. Най-накрая, стари проекти за които са използвани много време и сили, ще донесат резултат. А през август е необходимо внимателно да направите план за действие за есента и зимата. Желателно е мислено да изградите схемата, която ще работи, за да ви осигури перспектива.


Астрологичната прогноза за 2020 година обещава благоприятни моменти през септември. Ще успеете да реализирате дори това, което ви се струва глупаво. Финансовата ситуация ще се оправи, благодарение на вашето усърдие. Плъхът ще ви подхвърли добри идеи относно намирането на допълнителна работа, добре е да се вкопчите в тях.Какво да очакваме от Белия Плъх през 2020 година

Всички се отнасят различно към Плъха. Например, източните народи го считат за своеобразен финансов талисман. Той носи успех и помага при решаването на финансовите проблеми. Можем да се надяваме, че през 2020 година ще ни подминат материалните затруднения.


Обратно, всичко ще се бъде благополучно и хармонично. Плъхът не търпи безсмислените рискове, а и авантюрите заобикаляйте отдалече. Той обмисля всяка своя стъпка, надявайки се само на себе си и рационално използва вътрешните си резерви.


Астрологичната прогноза за 2020 година предсказва по-цветен и стабилен период, отколкото по време на управлението на Свинята. Значително ще се снижи рискът от епидемии и инфекциозни заболявания, световни катастрофи и политически катаклизми. Конфликтите ще бъдат неутрализирани с помощта на компромиси и мирни съглашателства.


Плъхът се явява символ на нововъведенията, ярките възможности и правилния път. Това означава, че през 2020 година може, без съмнение, да се разчита, че всичко ще бъде добро, при това в световен план. Но индивидуалните промени ще бъдат различни, всичко ще зависи от личния ви подход към живота и работата.


Отчитайки, че Белият Плъх се отличава с високо самомнение, непоследователност и амбиции, през новата година трябва да бъдете много внимателни във всички сфери. Грешките и проверките за устойчивост могат да се окажат сериозни.


Ценни съвети на Белия Плъх за 2020 година

През 2020 година, всеки от нас го очаква енергичен подем, ентусиазъм и самоувереност. Основно нещо е да не се прекалява с желанията, възможностите и проявата на сила. Всички въпроси трябва да се решават мирно и спокойно. А, ако се поддадете на емоциите си, ще рухнат дори и най-чувствените и дълготрайни отношения.


Астрологичната прогноза за 2020 година не препоръчва да тичате „на червен светофар“. Дори и да закъснявате или да искате да завоювате целия свят. Бъдете внимателни и организирани в действията си, за да не се окажете в числото на неудачниците. По отношение на финансите трябва да се откажете от машинации и користни цели. Само по честен път ще успеете да напълните „хранилката“ си до край.
Безполезно начинание е някой да реши, че може да надмине изтънчения ум на стопанина на 2020 г. Той на момента ще разбере, че замисляте нещо и наказанието ще бъде жестоко. Постарайте се да бъдете справедливи, отговорни и позитивни, за да не ви извика на дуел Белия Плъх.


Финансова астрологична прогноза за 2020 година

В източния хороскоп няма да намерите неблагоразумни Плъхове. Те знаят цената на парите, затова няма да разпиляват спестяванията си. Разбира се, благотворителността не им е чужда. Но и тук те познават границите. Но, заради своите интереси и романтичните си увлечения са готови да пожертват големи суми.


Астрологичната прогноза за 2020 година препоръчва да отделите по-голяма сума, за да не попаднете в кризисна ситуация. А също ще бъде добре, да може да остане и за сериозни придобивки, Желателно е отрано да изберете нещо за дома, за бита и за личните си нужди. Плъховете обожават уюта и комфорта, затова не жалете средства за това.


През 2020 година е добре да вложите парите си в нещо изгодно, за да ви носят лихва. Това могат да бъдат творчески проекти, бизнес-планове и комерсиални сделки. Естествено, ще се наложи и допълнително да работите, за да получавате бонус и да не влезете в дългове. Успешни ще бъдат делата за тези, които се занимават с търговия и предприемачество. На тази основа, финансовото развитие ще върви по гладък и доходен път.


Най-добре е да се откажете от всякакви видове кредитирания. В средата на годината на Белия Плъх е възможна печалба от лотарията или получаване на наследство. По-често се доверявайте на интуицията си.


Любовна астрологична прогноза за 2020 година

Независимо от това, че много Плъхове ще се окажат стиснати и меркантилни особи, на чувства ще бъдат щедри. Техният принцип е, ако обичат, значи обичат истински. И, разбира се, обичат достойни и искрени партньори. Външно са сдържани в емоциите, но вътрешно са „горещи“ натури. За съжаление, отделят повече внимание на работата и личните дела, отколкото на любимия човек.


Астрологичната прогноза за 2020 година обещава доста романтични запознанства. Но половината от тях, както ще дойдат, така и ще си отидат от живота ви. Не си заслужава да унивате, заради това, съдбата се разпорежда по своему. Трябва да бъдете особено внимателни, когато взимате сериозни решения. Не се омъжвайте/женете само, заради идеята. Трябва наистина да го искате.


При семейните двойки, през 2020 година, ще има много поводи за разправии и конфликти. Но, ако погледнете на някои ситуации философски и с хумор, те ще ви се сторят не толкова катастрофални. Макар и някои съпрузи да доведат работата до развод. Тук няма да помогнат нито роднините, нито мъдрите традиции.


На тези, които се влюбят и решат да създадат семейство, ще им се наложи не само да променят битовата сфера, но и характера си. По-точно, да се съобразяват с избраника/цата, да правят отстъпки и да не забравят за романтиката.


Астрологична прогноза за 2020 година: семейство, дом, деца

Астрологичната прогноза за 2020 година съветва да положите максимално усилия, за да запазите семейството и отношенията си със съпруга/та. Най-трудно ще ви бъде да промените себе си, това е разбираемо. Но, ако „включите“ компромисите и замълчите на моментите, когато това е необходимо, всичко ще ви се получи. Ако постоянно се стремите да командвате, ще си останете сами.


Никой не ви кара да се отказвате от личните си интереси или от работата си. Но трябва да отделяте време за любимите хора, децата и битовите въпроси. Без това, няма да ви се получи да създадете хармоничен съюз. Пролетта може по-често да излизате сред природата, лятото да пътешествате, а есента да се заемете със строителството на вила. Всички съвместни излети, почивки и културни мероприятия ще ви сближат духовно.


През 2020 година, във много семейства ще се появят деца. Раждането на наследник ще ви направи много по-разумни и щастливи, но и ще ви докара финансови затруднения. Ще успеете да се справите с тях, ако действате заедно и не се паникьосвате за всичко. Не е изключено преместване, продажба на недвижим имот или други организационни въпроси. Плъхът няма да ви остави без подкрепа, затова не игнорирайте мъдрите му съвети.


Възможни са проблеми със здравето на близки роднини. Вземете ги временно да живеят с вас, за да имате по-малко грижи по време на лечението им.


Астрологична прогноза за 2020 година – работа и бизнес

Към работата трябва да подходите практично, уверено и отговорно – това е девизът на новия стопанин на годината. Той не отстъпва от него нито крачка, затова ще можете да се похвалите с успехи и постижения. В Плъха има много, както рационалност, така и човечност. Такъв трудолюбив работник няма да започне да „си измисля“ разни работи, от сутрин до вечер, само, за да се покаже пред началството.


Астрологичната прогноза за 2020 година съветва да взимате пример от Белия Плъх за много неща. Ако правите кариера, нека е без бързане и суетене. Всичко трябва да бъде точно и професионално, тогава и резултатите ще дойдат. Желателно е да не отказвате предложения, да участвате в преговори и да проявявате инициатива. Ако се появи възможност да започнете собствен бизнес, направете го! Още повече, че финансовият път е доста стабилен и обещаващ.


През 2020 година непременно се пазете от конкуренти, които лицемерно ви се усмихват в лицето. Помнете, ако пуснете негативизма в своя живот, кариерата ви ще тръгне надолу. Плъхът не обича врачките. Ще се наложи сами да решавате трудните ситуации. Ще успеят тези, които в началото на февруари се заемат с творческа дейност. Вие ще преодолеете всички бариери, ще постигнете висоти.


Астрологична прогноза за здравето през 2020 година

Здравето не се купува с пари, дори и да са неприлично много. Ако разберете това, още от началото на 2020 година, то ще успеете да запазите духа си бодър, а имунитета устойчив. Плъхът не трепери над здравето си, но и лекомислен не е. Обядва по „разписание“, спортува по желание, а почивката е свято дело. Въпреки че често се търкаля мързеливо по диваните и не иска дори и да си помисли за джогинг …
Астрологичната прогноза за 2020 година препоръчва да се закалявате на слънце с вода. Важно е да не прекалявате с процедурите, всичко трябва да бъде дозирано.


Положителните емоции ще бъда повече, ако се радвате дори и на дреболиите. Не нагнетявайте обстановката без повод, тогава животът ще стане по-ярък и съдържателен. Между другото, запишете на танци, йога или в любителски театър. Вашите таланти са толкова очевидни, че не трябва да ги криете.


Издръжливите по природа Плъхове с лекота се адаптират към климатичните условия. Не ги плашат нито дъждовете, нито студа, нито жегата. Единственото, което може да подкоси здравето им, е нервното претоварване. През 2020 година трябва по всякакви начини да укрепвате психическото си състояние. Не е изключен стрес, безсъние и есенна депресия. Лятото непременно отидете на море, за да забравите всичките си проблеми.Източник и снимка: jenatadnes.com

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи