Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2024

Животът какъвто е:

Камерата разкри изневярата на съпруга ми

С Лари се запознахме в гимназията и няколко години по-късно се събрахме да живеем заедно в малък двустаен апартамент. Аз бях на 25, а той на 26 и работеше като брокер в голяма компания. Обичах Лари и искрено му се доверявах. Единственото, което ме измъчваше, беше обстоятелството, че отделяше повече време на работата си, отколкото на мен. Двамата често прекарвахме уикендите в лятната вила на моите родители, която се намираше извън града. Лари обожаваше да ходим там и знаеше, че крием ключа под навеса. Миналата година татко ми каза, че във вилната зона има поредица от кражби. Къщите бяха доста изолирани, затова родителите ми се принудиха да сложат камера с детектор за движение, инсталирана на входната врата. Те веднага щяха да получат съобщение, ако някой нахлуеше в двора ни и да сигнализират в полицията.


Тъй като напоследък съпругът ми работеше и през почивните дни и нямаше никакво време за забавления, забравих да му кажа за камерата за наблюдение. Лятото родителите ми заминаха на почивка в чужбина и татко ме помоли да наблюдавам камерата. Предупреди ми, че ще получа SMS, ако детекторите за движение се активират и мога да проверя какво е заснела камерата. Същата седмица бях на семинар, когато към два часа следобед телефонът ми иззвъня. Получих три текстови съобщения от мониторинговата компания. Детекторите се бяха активирали и със разтуптяно сърце отворих уебсайта, за да видя какво се случва. Тайно се надявах, че може би животно се разхожда твърде близо до вратата. Но онова, което видях, ме накара да остана без дъх. Пред себе си виждах висока тъмнокоса жена в светлокафяво палто да се целува с мъж в синьо яке.


След няколко секунди видях лицето на мъжа. Това беше съпругът ми! Той отключи вратата и двамата влязоха вътре. Втренчих се в екрана. Вълна от гняв и негодувание се надигна в мен. Познавах жената. Казваше се Мария, на 26 години, стажантка във фирмата на съпруга ми. Колко време продължаваше това? Вярвах на Лари, а той злоупотреби с доверието ми, излъга ме и ми изневери в къщичката на родителите ми! Беше злобно и неуважително! Размишлявайки над случилото се, осъзнах, че постъпката му е непростима. Обичах го, но никога повече нямаше да мога да му се доверя. И това реши въпроса. Подобна връзка не струваше нищо. Същата вечер, прибирайки се у дома, той влезе в кухнята, оплаквайки се от стресиращия работен ден. Стоях с гръб към него и го чаках да млъкне.


Когато най-накрая го направи, се обърнах и му разказах за моя ден, колкото може по-спокойно и обективно. Изражението на лицето на Лари премина от неверие към срам. Помолих го да напусне жилището, докато намеря нов апартамент за себе си. В друга ситуация щях да използвам лятната къщичка, но сега нямах сили да вляза там. Връзката ни приключи същата вечер. Изтрих записите и не казах на родителите си истинската причина, поради която реших да се разведа. Днес живея с друг мъж и съм много щастлива. Крадци така и не заловихме, но без камерата вероятно никога нямаше да разбера истината за човека, за когото бях омъжена.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи