Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

В света на известните:

Катрин Зита-Джоунс: Живот във визии

Модната библия Vogue създаде рубрика, за която всички почитатели на списанието са жадни отдавна.


Любими знаменитости разказват за най-иконичните си визии в своята кариера, връщайки се десетилетия назад.Последната звезда, която взе участие във видео рубриката, бе Катрин Зита-Джоунс, която има толкова много запомнящи се визии, че се върна чак до далечната 1987 г., когато учи музикален театър в Лондон и прави дебюта си с главна роля в мюзикъла 42nd Street.От своя уютен дом, спазвайки епидемичните мерки, 50-годишната актриса с удоволствие разказа за своите най-запомнящи се въплъщения и любими тоалети от бляскавите червени килими.


В коментарите под видеото стана ясно, че на много хора любимата визия от Катрин е в ролята й на Елена в „Маската на Зоро“.„Докато носех тези тесни корсети, през цялото време си повтарях, че това ще остане запечатано във филма завинаги. Затова гледах да съм в перфектна форма.


Не си позволявах да се нахраня обилно, защото после ясно се виждаше, че издувам корсета и той ми стяга. Да, понякога трябва да страдаш за изкуството си. Смело мога да кажа, че с удоволствие бих го направила пак!“, заявява Катрин.


Вижте живота на Катрин Зита-Джоунс във визии в следващото видео.


Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи