Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2021

В света на известните:

Кейти Пери и Орландо Блум разкриха пола на бебето си

Ако някои знаменитости дълго време пазят в тайна подробностите около появата на детето си (Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс например!), то Кейти Пери и Орландо Блум държат в течение своите почитатели за всеки важен момент от тяхното приключение.


В началото на март двойката разкри голямата новина, че Кейти е бременна. Сега двамата с Орландо отново зарадваха последователите си с пост в Инстаграм, в който съобщават, че чакат момиченце!Интуицията изглежда е силна черта у Кейти, защото по време изявата си по повод женското първенство по крикет в Мелбърн, Австралия, певицата заяви, че много би искала да има дъщеря.


За Кейти това е първо дете, а за Орландо – второ. Актьорът има деветгодишен син от предишния си брак с модела Миранда Кер.
Източник и снимки: eva.bg

  Разтърсващи драми
  Любов и секс
  Сподели своята история
  Цитат на деня
  Любопитно
  Хороскоп

  Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

  Прочети още...

  Виц на деня
  Анкета

  Харесвам историите за:

  Архив

  Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

   
   
  Покажи