Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Любов и секс:

Крайна цел: Оргазъм!

Зашеметяващи оргазми, ето какво! Независимо дали сте успели да избягате за няколко дни от града или просто сте на гости на вашите/нашите, сексът си остава онова нещо, което може да направи почивката наистина весели. Да почваме!


Секс-отбивки

Защо да чакате, докато стигнете? Има много начини да изпуснете парата, още докато сте на път.



► В самолет

Ако сте достатъчно смели – защото да ви хванат какво правите в тоалетната може да ви създаде не малко проблеми с екипажа и наземните власти – ето какво трябва да знаеш. Първото правило на Секс-1000-км-над-земята? В никакъв случай онези ти части не трябва да докосват тоалетната. Изправи се и застани с дупе към него и се наведи леко напред, така че да откриеш пролука към G-точката ти. Дай му да хване едната ти гърда за удоволствие и талията – за да запазваш баланс. И не е нужно още веднъж да казваме, че трябва да сте бързи и много много тихи.


► В кола

Крайна цел: Оргазъм!


Първо, нека колата е почистена – онези обелки от банани и хартийки от вафли хич не са секси. След това го остави да пусне надолу седалките и седни с върху скута му. Той може да е на шофьорската седалка, но внимателно с ръчната – буквално. (Бележка: Препоръчваме ти да се изпишкаш на следващата бензиностанция, защото това спира рано бактериални инфекции)


Пристигнахте до желаната дестинация. Багажът е отворен и сте готови за забавления (хихи). Къде е бутонът за започване? В хотелската стая


Да се потопите в тази голяма вана? Противно на популярното вярване, водата не е естествен лубрикант, а точно обратното – може да има изсушаващ ефект, затова последвай примера на Бионсе от песента Drunk in Love – напълни ваната само наполовина и използвай силиконов лубрикант (който не се разтваря във водата).


► В родителска къща


Крайна цел: Оргазъм!


Може ли да правите секс, без да събудите родителите, които и без това през цялото време се чудят дали правите секс? Може, но тихичко и не когато те очакват – вземете си едно набързо... следобеда!


► В Airbnb

Лошите новини? Не може да счупиш леглото, без да загубиш депозита си. Добрите новини? Да правиш секс в къщата на абсолютно непознати може да е основа на интересна игра на роли. Направете се, че вие сте двойката, от която наемате мястото... или си наемателката, която се връща и намира наемателя да прави много неприлични неща.


„На едно пътуване със сестра ми отидохме на бар, където започнахме да танцуваме с едни мъже, очевидно също туристи като нас. В края на вечерта, аз тръгнах да се разхождам с един от тях и понеже беше топло го направихме на плажа. Въпреки че беше суууупер готино, имах пясък навсякъде няколко дни!“ - Aлекс К., 26



Източник и снимки: cosmopolitan.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи