Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2023

В света на известните:

Мадона, Елтън Джон и Робърт Де Ниро станаха жертви на хакери

Хакери успяха да се доберат до компютърната система на адвокатската кантора Grubman Shire Meiselas & Sacks в Ню Йорк, обслужваща звезди като Робърт Де Ниро, Елтън Джон, Мадона, Дрейк, The Weeknd, Майк Тайсън, Ники Минаж и много други.


Адвокатите от тази компания представляват и MTV, HBO, Spotify и Playboy Enterprises. Хакерите твърдят, че информацията, която са успели да откраднат, включва договори, имейл адреси, важни споразумения, телефонни номера и дори лична кореспонденция.Те вече са изпратили снимка от договора на Мадона за турнето й Madame X, за да докажат, че имат достъп до тези неща. Хакерите поискаха 21 милиона долара, за да върнат личните данни, заплашвайки, че ако не получат парите, ще дадат открит достъп до всички важни документи.


„Потвърждаваме, че бяхме жертва на кибератака. Уведомихме нашите клиенти и незабавно наехме експерти в областта, които могат да решат всичките ни проблеми“, гласеше официалното съобщение на компанията. Експертите, работещи по случая, са служители на ФБР.
Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи