Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2023

Животът какъвто е:

Мъжът ми призна, че с любовницата му е по-хубаво

Омъжена съм от 12 години. Заради кризата съпругът ми е принуден да работи в чужбина. Иво отсъстваше с месеци и рядко се прибираше у дома. Беше ми особено трудно да живея сама. 8-часовата разлика във времето също се отрази: нямахме време наистина да общуваме. Иво искаше да се преместя при него, но аз не исках да напускам дома ни, където са всичките ни роднини. Веднъж годишно семейството се събираше, ала при последното му идване се скарахме и разделихме. Знаех, че трябва да чакам и да се надявам, че скоро ще се върне и отново ще се сближим..


Междувременно той изпаднал в ужасна депресия, започнал да пие, почувствал се изоставен и безполезен. Веднъж ми се обади и ми каза: "Сега ти трябват само парите, които печеля." В един момент спря да ми се обажда и неотдавна се прибра, за да ми съобщи, че иска развод. Същата вечер двамата си поговорихме сериозно. След разговора Иво не остана у дома, а се изнесе на хотел. Сърцето ми усети, че нещо не е наред. И така се оказа: мъжът ми имаше любовница.


Съвсем откровено той ми призна, че с нея му е по-приятно. Не го притискала с въпроси, приготвяла му вкусни вечери, забавлявала го. А у дома винаги имало какво да се върши и куп проблеми, които го притискали. Съпругът ми ме упреква за всичките ни неприятности, а своята вина не признава. Невъзможно ми е да опиша мъката си с думи: не мога нито да ям, нито да спя, загубих 10 килограма за две седмици. Изпитвам див страх от самотата. Съпругът ми си тръгна, но понякога ми пише тайно. Очаква подкрепа от мен, тъй като съм му единствения му близък човек. За мое огорчение не иска да се раздели с любовницата си и да се прибере вкъщи. Аз обаче ще продължавам да се боря за него.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи