Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Любов и секс:

Мъже, внимавайте! Ето 5-те най-често срещани лъжи, които жените споделят в леглото

Честно казано, в стремежа си да накараме партньора си да се почувства незаменим, да повишим самочувствието му и да стимулираме либидото му, си позволяваме да извъртаме нещата по време на секс, представяйки ги не такива, каквито са. Да видими кои са петте най-чести лъжи, които жените изричат в леглото:


Секс лъжа 1: Фалшив оргазъм
Истината е, че само 57% от жените стигат до оргазъм всеки път, когато правят секс. Останалите си нямат и представа какво е това. Да не говорим, че повечето мъже свършват преди дамата, без да си дадат сметка, че са я оставили сама на ръба на сюблимния момент. Е, уважаеми господа, няма какво да се сърдите – правим го за вас и за вашия кеф. А вие... никаква благодарност! Затова, айде да не влизаме в детайли, ами по-добре помислете как следващия път да задоволите оптимално партньорката си, за да не ви се налага да прибягвате към друг, по-самотен вариант.


Секс лъжа 2: Боже, какъв размер!
Естествено е да искате да направите комплимент на партньора си в леглото, но да кажеш на черното – бяло, си е... пресилено. Затова по-полека. Обикновено към тази лъжа прибягват партньорките на господа с малки пениси. А репликата е предназначена с цел да повдигнат самочувствието им, разкриват секс експертите.


Секс лъжа 3: Нямам достатъчно сексуален опит
Факт. Жените обичат да представят себе си като неопитни и невинни зайчета в леглото, които чакат с нетърпение някой добре обучен жребец да влее светлина в тунела им. Дайте да не се преструваме на "свети води ненапити", само и само да накараме нечие мъжко его да се почувства на върха. На мъжете изобщо не им пука дали сте били с двама, трима, или с трийсет. По-добре се съсредоточете в уменията си и му покажете, че усетът ви към секса не е за подценяване.


Секс лъжа 4: Няма такъв виртуоз като теб!
Изричайки това, жените безспорно се опитват да галят мъжкото его, ама тази лъжа остава в мъжа усещането, че едва ли не е ненадминат в леглото – чувство, което вместо да стимулира сексуалния му плам, по-скоро ще го намали. Нали разбирате, че ако наистина беше такъв, едва ли щяхте да имате нужда да му го казвате.


Секс лъжа 5: О, да, свърших!
Стига бе! Това жените сме много загубени. Гледаме да задоволим него, а за себе си..., айде да не казваме. Ама… малко по-смело де… и му изкрещете най-после това, което ви се върти толкова пъти в тези гадни моменти наум: „Как да стигна до оргазъм, като приключваш за 3 минути и ме зарязваш…“ Не го лъжете. На кого му е притрябвал идиотски секс без нежност, подобаващо мъжко внимание и грандиозен финал.
Източник и снимка: bulnews.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи