Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Животът какъвто е:

Мъжете до мен са неудачници

Лично на мен винаги ми се е струвало, че жените твърде много обичат да се карат на мъжете си и укоряват, че не са достатъчно амбициозни, слаби и правят глупости, вместо да хвърлят диаманти в краката им. От друга страна мъжете вярват, че техните постижения са обвързани с дамата на сърцето им. Ако до тях е жената-мечта, истинска муза и антидепресант, тогава заради нея могат да преобърнат планини, но ако наблизо има жена с вид на командир, тогава имат само едно желание - да се оплакват от трудната си съдба и да търсят вдъхновение от други млади дами.


Вторият вариант за мен е най-лошият, затова още от младини целях да се превърна в жена, с която мъжете биха се гордяли. Подходих към тази трудна мисия максимално отговорно за моите 16 години. Като начало идентифицирах всички често срещани грешки и погрешни схващания, в които неопитните тийнейджъри се спъват, и ги записах в специална тетрадка. Спомням си, че от самото начало имаше дълъг списък от неща, които едно момиче не бива да прави в една връзка. Нещо като: „не провокирайте мъж“, „докажете, че може да ви се вярва“, „слушайте внимателно неговите истории“, „не бъдете ревниви“, „бъдете по-умни и по-мъдри“, „опитайте се да показвате добро настроение по-често“, „възхищавайте му се" и т.н.


Освен това, инструкциите на майка ми, леля и баба бяха взети старателно под внимание. Но аз наистина исках веднъж и завинаги да науча важните уроци. И ето че започнах да се срещам с обещаващ мъж, който печелеше добри пари, водеше активен начин на живот и успешно напредваше в кариерата. Известно време след като започнахме връзка, ми направи впечатление, че принцът ми става мързелив, седи вкъщи повече, гледа телевизия, отнася се небрежно към работата, не се интересува от нищо, докато в това време енергията пръскаше от мен.


Веднага си помислих, че вината е моя. Някъде бях допуснала груба грешка, но как сега да я намеря и поправя? Знаех, че трябва да го мотивирам добре с нещо, да го вдъхновя, да бъда неговата муза. Ще му дам пример как да гледа света наоколо. Четири години се стараех да се боря до край. Примерът ми беше прекрасен: освен че съм най-позитивният човек на света, имам много интересни хобита, отлична работа, която обожавам и правилния приятелски кръг.
Следва продължение:

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи