Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2021

Животът какъвто е:

Мъжете до мен са неудачници - Втора част

Това обаче не беше достатъчно. Опитите ми да го накарам да излезе от състоянието си, изглежда, че влошиха положението. Шесет месеца по-късно се разделихме. Сили не ми останаха да търпя честите му запои, а и разбрах, че е натрупал дългове, за които не ми е казал. Чашата на търпението ми преля и го напуснах. От общи познати дочух, че в живота му няма никаква промяна, въпреки че изминаха три години.


После се срещах с още няколко мъже, един от тях загуби целия си бизнес година след като започнахме връзка, а вторият беше син на заможни родители, който се отказа от наследството си, избирайки да води обикновен живот на един от островите в Тайланд. Сега ходи с шалвари, слуша мантри и практикува йога, вместо да стане наследник на баща си и да заеме място в борда на директорите в една от най-големите компании в света.


Днес съм на 29 години. Както знаете, веднъж провал - цял живот провал. Мисля си, че това не е случайност и може би вината е моя, че постоянно се забърквам с неудачници. Не разбирам какво да правя и как да се справя с тази ситуация. Времето за експерименти приключи, сега трябва да създам семейство, да родя деца и да бъда щастлива. Имам отличен кандидат за ролята на съпруг и глава на семейството, той е прекрасен мъж, много го обичам и се страхувам дори да си помисля, че нещо може да разруши отношенията ни.


Не искам да се разделям с него, но виждам, че непрекъснато е угнетен. Виждам, че с приятелите си е весел, но остане ли с мен, веднага унива. На въпроса ми какво се случва, той отговаря, че всичко е наред и че нямам вина за липсата му на настроение. Дори интересът към секса постепенно избледнява, въпреки че никога не ми отказва. Често го оставям насаме, не разпитвам за странното му състояние, но ситуацията не се променя към по-добро. Сякаш хората в близост до мен губят енергията си.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи