Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2021

Емоции:

Моля те, бъди моята последна любов

Моля, бъди последната ми любов, защото не искам да прекарвам сутрините си с никой друг. Никой друг няма да оцени нуждата ми да се събудя в седем сутринта, за да хвана новините. Никой няма да направи кафето ми толкова съвършено, колкото ти. Никой няма да направи яйцата ми меко сварени, не твърди. Всеки, освен теб, ще се преобърне в леглото и ще ме подкани да махна ужасния си сутрешен дъх.


Моля те, бъди последната ми любов, защото не искам да прекарвам следобедите си с никой друг. Никой друг няма да разбере натоварения ми график. Никой друг няма да разбере нуждата ми да оставя птиците и катериците да ми говорят. Никой друг няма да иска да ми каже как е минал деня му с толкова подробности, сякаш чета фантастичен роман. Всеки, освен теб, би ми казал „Ще се видим, когато се видим“.


Моля те, бъди последната ми любов, защото не искам да прекарвам нощите си с никой друг. Никой друг няма да удовлетвори нуждата ми да спя с плюшено животинче. Никой друг няма да приеме тялото ми такова, каквото е, с всички белези и потъмнели следи. Никой друг няма да приеме как ставам посред нощ, за да отида до банята. Никой друг няма деликатно да се грижи за кожата ми, както ти.


Никой друг няма да ми направи импровизирано легло на пода, защото предпочитам студено дърво. Всеки, освен теб, би ми казал да отслабна и да се прибирам, ако спя по-добре там. Моля те, бъди последната ми любов, защото не искам да се срещам с никой друг. Никой друг няма да разбере нуждата ми от занаятчийско кафе и понички. Никой друг няма да оцени желанието ми да танцувам на публично място, за да избегна тревогата си.


Всеки, освен теб, ще поставя условия и ще бъде предпазлив, когато се приближи до мен. Никой няма да те обича, както аз. Никой няма да те глези с любимите ти сладки. Никой няма да приеме твоето минало или проблеми, както аз. Никой няма да поздравява семейството ти всеки ден, без изобщо да се среща с тях. Никой няма да бъде заинтригуван от твоите малки мании.


Всеки, освен мен, би си тръгнал, но сърцето ми се вълнува като те види. Никоя ръка няма да ми пасва точно като твоята. Никой не ме прави сладко изплашена. Никой не ме гледа така, както ти. Моля те, бъди последната ми любов, защото вече не мога да издържа.Източник и снимка: dama.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи