Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Необяснимо:

Мощен талисман – червеният конец ви пази от лоши очи

Вероятно сте забелязвали червен конец на китката на някой познат или приятел или самите вие носите на своята? Напоследък, все повече забелязвам това.


Червеният конец е кабалистичен амулет и мощен талисман който, ако е правилно вързан, може да предпази човек от лоши очи и негативни мисли, насочени към него. Известната певица и актриса Мадона, беше една от първите сред звездите на шоубизнеса, които поставиха такъв конец на китката си.


Защо да носите червен конец на китката си?


Според вярванията на кабалистите конецът се връзва на лявата китка, тъй като лявата страна на тялото приема всяко отрицателно послание.


Защо конецът трябва да е точно червен?


Червеният е много силен, енергийно зареден цвят. Той помага на волевите хора и защитава по-слабите.


Червеният цвят от древни времена се използва в бродериите. Символизира Слънцето и Кръвта. Червеният талисман прави човек неуязвим, чуждата негативна енергия вече няма да има въздействие върху него.


Човек с вярата си в защитните свойства на талисмана сам зарежда червения конец с необходимата положителна енергия.


Конецът трябва да е вълнен и да няма закопчалки, трябва да е купен и да ви го върже любим човек със седем възела, който искрено ви желае добро.


Хубаво е човекът, който връзва конеца, да прочете молитва в този момент и да поиска помощ от висшите сили. Конецът ще ви пази от лоши очи и неуспехи.


Всички се нуждаем от защита и всеки я заслужава. Съвременният човек губи вътрешната си хармония. За да плувате гладко по вълните на живота и да не се поддавате на изкушенията, за да помните винаги, че доброто контролира света, трябва да имате талисман, който да ви напомня за това.


Носенето на червен конец допринася за изпълнението на най-съкровените ви желания. Енергията, която се предава през лявата ръка по цялото тяло, изпълва човек с неизчерпаем ресурс, за да осъществи своята реалност.


Кабалистите казват, че трябва да сменяте конеца веднъж на 7 дни, защото през това време талисманът събира много негативна енергия. Съществува мнение, че напротив – конецът не бива да бъде махан под никакъв предлог. Ако го загубите, това е знак, че сериозна опасност ви е подминала.


Какъвто и талисман за щастие и късмет да изберете, не забравяйте, че отвореното сърце и добротата към хората винаги се връщат към вас.


Мир и добро за вас и вашите близки!Източник и снимка: bukvarche.com

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи