Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Животът какъвто е:

На 30 години съм, а не съм постигнала нищо

Измъчва ме копнежът за миналото и усещането, че най-добрите години от живота ми - от 20 до 30 - ги изживях напразно. Младостта ми мина, започвам да остарявам, а не съм постигнала нищо, не съм спечелила пари, живея с родителите си, нямам работа и не мога да си намеря. Заради коронавируса се наложи да стоя като затворник у дома. Нямам приятел, а последната ми връзка много ме травматизира. Въпреки че измина почти година от раздялата ни, аз все още страдам за бившия си, докато междувременно той вече се ожени.


Чувствам се пълно нищожество, не ми се прави нищо, дори нямам желание сутрин да се събуждам. Мисля си, че цял живот ще остана неудачница. Така и не се научих на правилните действия и сега е късно да върна миналото. Ще продължавам да живея с родителите си, докато се пенсионирам и ще им прислугвам. Всеки ден е сив и мрачен. Какво да правя? Как да живея? Откъде да намеря сили?

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи