Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2024

В света на известните:

На скейтборд, с голяма усмивка: как Хали Бери навърши 54

Хали Бери е от онези знаменитости, които с гордост заявяват възрастта си и изненадват всички с цифрата. За нея сякаш времето е спряло и си признаваме, че не можем да й дадем повече от 30 години.


На 14 август Хали навърши 54 и сподели снимка в Инстаграм профила си по повода:


„Стигнах 54… А животът става все по-хубав и по-хубав!“, написа Бери към снимката, на която е по бански и кара скейтборд под жаркото слънце.Актрисата поддържа невероятна фигура и тренира редовно. „Грижете се за тялото си, защото то е единственото място, в което живеете“, заявявала е неведнъж тя.


Хали е вдъхновение за много жени, но не само по отношение тренировките, а и с начина си на живот и мирогледа си. Актрисата категорично заяви, че жените не трябва да се чувстват пришпорвани от обществото да стават майки твърде рано, защото тази роля е твърде отговорна и важна:„Човек е по-готов за родителски грижи, когато е на 40, отколкото, когато е на 20. Родителството е едно от най-сериозните неща на този свят и с него не трябва да се избързва. На 40 по-добре разбираме себе си. Постигнали сме много неща. Затова смятам, че не трябва жените да се страхуват да станат майки на тази възраст“, каза неотдавна Хали, като с това даде на всички да разберат, че не смята, че е родила твърде късно двете си деца – дъщеря си Нала и сина си Масео - дори напротив.Видимо и актрисата не се притеснява от възрастта си, противно на много жени в Холивуд, които са много по-млади от нея, а приема с отворени обятия следващите етапи в живота си, продължавайки да се снима във филми. Последно тя участва в третата част на „Джон Уик“, където си партнира с Киану Рийвс.


„Наистина усещам напрежение по темата с възрастта. Когато всички около теб го правят, и ти имаш моменти, в които си мислиш, че за да оцелееш в този бизнес трябва да се подложиш на разкрасителни процедури. Това е почти като наркотик в тези среди. Всички се опитват да ти го пробутат. Но аз наистина искам да изглеждам като себе си, макар и по-стара версия на себе си, а пластичната хирургия те превръща в друг човек“, каза Хали Бери още преди няколко години.
Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи