Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2023

Разтърсващи драми:

Наближава поредният празник, на който вместо да се радвам, аз ще плача и ще се страхувам

Омъжена съм и имам двама сина, които са ученици. Живеем не по-лошо от другите, веднъж годишно почиваме в чужбина цялото семейство. Съпругът ми взима хубава заплата, а аз съм обикновена библиотекарка и работя просто за удоволствие. Отстрани изглежда, че всичко ни е наред, но истината е, че и в най-доброто семейство има неприятности. Моят проблем е, че от дете мразя празниците. И ето че наближава годишнина от сватбата ни, а ме е налегнала такава депресия, че чак не мога да дишам.


Израснах в нормално, обикновено семейство, но татко обичаше да прекалява с алкохола и разваляше настроението на всички. Когато се напиеше, той ставаше изключително неприятен тип и през цялото време се опитваше да изясни отношенията си с другите. Тичах да се скрия в стаята си, щом баща ми започваше да се кара с гостите. За съжаление съпругът ми, който иначе е кротък и възпитан човек, злоупотребява с алкохола.


Треперя от страх на всеки празник, защото знам, че когато се напие, у дома ще избухнат скандали, а подобни сцени развалят настроението на всички. На следващата сутрин мъжът ми се извинява, разкайва се, понякога дори ми купува скъпи подаръци и разплакан се кълне, че "никога повече ...". Но идва празник и всичко се повтаря. Вече няколко пъти рождените дни на децата завършват със сълзи. Затова съм притеснена, че наближава годишнина от сватбата ни. Поредният празник, на който вместо да се радвам, аз ще плача и ще се страхувам.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи