Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2024

Любов и секс:

Най-честите злополуки по време на секс

Независимо колко ги бива в секса, хората не са застраховани срещу злополуки в моментите на интимност. За щастие те могат да бъдат избегнати, като според експертите разгорещените двойки трябва да „я карат по-кротко“, пише в. „Дейли стар“.


Бурните креватни страсти крият редица рискове – от дребни злополуки като разтягане на сухожилие или крампи до по-сериозни като падания или загуба на съзнание.


Именно падането от партньора или леглото е посочено като най-честата сексуална злополука от 75 процента от участниците в допитване на ОнБай, обхванало 2544 души.


Следващото най-разпространено“бедствие“ в моменти на интимност, за което споделят 71 на сто от анкетираните, е „сгащването в крачка“ от членове на семейството.


Петдесет и осем процента от отдадените на буйни страсти индивиди признават, че са чупили леглото или друга мебел.


Най-малък процент от участниците – пет на сто, казват, че са губили съзнание по време на секс.


Сред останалите сексуални злополуки, за които съобщават анкетираните, са крампи, попадане на семенна течност в окото, падане под душа, натъртване, заклещване на предмети в долните отвърстия, произнасяне на чуждо име.
Източник и снимка: jenatadnes.com

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи