Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

В света на известните:

Наоми Кембъл в море от цветя и любов

Преди броени дни легендата на модния подиум Наоми Кембъл навърши 50 години.


Тя е може би единственият супермодел от златната ера на 90-те, който все още работи все така активно. Много хора бяха учудени, че Наоми навършва 50. За нея времето сякаш е спряло и днес Кембъл е олицетворение на вечната младост.На датата на рождения й ден видяхме десетки знаменитости да й честитят юбилея. Колегите й от индустрията, както и близките й приятелки – Линда Еванджелиста, Кейт Мос, Кристи Търлингтън и Синди Крауфорд – също не пропуснаха да обсипят Наоми с любов и прекрасни пожелания.


„Наоми е част от онова семейство, което съм избрала сама. Скъпа Наоми, знай, че винаги съм до теб и че имам огромен късмет да те познавам. Празнувам това днес, но и всеки един ден!“, написа Линда в своя Инстаграм профил.Нищо чудно, че на рождения си ден Кембъл се къпеше в море от цветя, изпратени й от всички нейни близки, приятели и почитатели:


„Искам да благодаря за цялата любов, която получих на рождения си ден! Щастлива съм, че имам такива невероятни хора в живота си, благодарна съм и че съм цели 50 години на тази красива планета. Честно казано не вярвах, че ще стигна дотук. Но нямаше да успея без тези, които са били с мен в добро и зло, на върха и на дъното – завинаги ще съм им признателна! Приключението ми досега бе истински цветно, защото всеки ден си напомнях, че трябва да се развивам, че мога да съм по-добра и съм в процес на работа. Така израствам и се уча всеки ден. Последно, но не на последно място, искам да благодаря на майка си. Мамо, ти не просто ми даде живот, а и най-важните уроци за него!“, написа Наоми в Инстаграм.

Източник и снимки: eva.bg


Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи