Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Животът какъвто е:

​​Наслаждавах се на живота, въпреки че на младини не срещнах любовта ​

От дълги години семейството ми и приятелите се опитваха да ме уредят със съпруг. Някъде между 25 и 35 години, взех да се замислям не е ли време наистина да се омъжа. Всичките ми приятелки бяха семейни, само аз не. Имах две връзки зад гърба си, но никой от тях не почувствах като мъжа на живота си. На един купон ме запознаха с Даниел. И двамата разбрахме за какво става въпрос и много се посмяхме. Той беше прекрасен и мил човек, с когото станахме добри приятели, но и този път нямаше любовни стрели.


Излизахме на срещи, за да помислят близките ни, че са успели с плана си и да ни оставят на спокойствие. Горките те не знаеха, че да имаш наистина добър приятел може да бъде също толкова ценно, колкото да се влюбиш. Признавам, че понякога копнеех за любов и въпреки това ми харесваше да живея сама. Наслаждавах се на работата си в магазина за цветя, а и имах разнообразни хобита. Въпреки самотата, бях заобградена с предани приятели и в крайна сметка околните спряха с опитите си да ме уредят с мъж.


Когато навърших 60 години, си подарих пътуване в чужбина. И точно тогава срещнах Ивайло. За първи път в живота си се влюбих. Никога не съм мислила, че на тази възраст ще открия любимия човек. Двамата с Ивайло се забавлявахме от сърце. Виждах, че хората ми се подиграват: възрастна леля, която се е влюбила до уши. Някои стигнаха и по-далеч, определяйки ме като жалка.


Подигравките им не можеха да ме засегнат: важното е, че за първи път срещнах истинската любов. Ивайло беше разведен от десет години, имаше три деца и петима внуци. Няколко месеца след като се запознахме, двамата се оженихме тайно. Семейството му ме посрещна с отворени обятия. От една страна моите близки бяха доста изненадани, но и щастливи. Вече не се чувствам нелепо. Живея само с мъжа, когото обичам!

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи