Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Животът какъвто е:

Не издържах да живея толкова близо до бившия си

Когато приех да се омъжа за Тони, никога не съм си представяла, че някой ден ще се разведем. За съжаление дни след като дъщеря ни Ина навърши три години, ние се разделихме. Въпреки че разводът беше по взаимно съгласие, се чувствах нещастна, защото мечтата ми за щастливо и сплотено семейство се разпадна с гръм и трясък. Най-много ме болеше при мисълта, че Ина ще бъде дете на разведени родители и ще трябва да си я разменяме като вещ. Проучих някои статии, в които психолозите съветваха, че ще е предимство, ако родителите живеят близо един до друг, за да не се налага детето да пътува на дълги разстояния, а и няма да сменя училището.


Бившият ми съпруг одобри идеята и не след дълго успя да си наеме жилище в съседния блок. Не можеше да стане по-добре, помислих си аз. Но се оказа, че греша. Тъй като прозорците на Тони гледаха срещу моя апартамент, с течение на времето започнах да наблюдавам дали у тях свети и ако беше тъмно, много се ядосвах. През ума ми минаваха всякакви мисли: къде ли е сега и с коя? Не го исках обратно в живота си, но по някаква причина той продължаваше да ме вълнува. Другият недостатък да живеем толкова близо един до друг беше, че бившият ми звънеше при най-малкия повод.


Например Ина си е забравила банските или тетрадката по математика, и аз трябваше да й ги занеса. Една вечер, когато бях поканила някои приятели у дома на вечеря, той се обади и ме помоли да дойда с термометър, защото смяташе, че дъщеря ни има температура. Подразних се от настойчивостта му. Това нямаше да се случи, ако на практика не бяхме съседи. Тогава Тони щеше да се погрижи да си купи собствен термометър. Имах усещането, че ме използва. " Не разбирам как се съгласи да живеете на крачка един от друг." - коментираха приятелите ми.


Налях си чаша вино и тежко въздъхнах. За щастие проблемът се реши само след шест месеца. Неотдавна ми направи впечатление, че в къщата на бившия ми рядко свети, а през уикендите отлагаше посещенията на Ина. Всъщност не бях изненадана, когато разбрах, че в живота му има друга жена. Две седмици по-късно Тони се премести в дома на новото си гадже. Не живеят далеч и не се налага дъщеря ми да пътува дълго. Бях истински облекчена. Най-накрая с бившия ми съпруг се разделихме окончателно.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи