Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2024

Разтърсващи драми:

Непрекъснато привличам психопати

Със съпруга ми се разделихме след 12 години. И двамата имаме зад гърба си предишен брак, затова се опитвахме да не повтаряме старите грешки. Хари имаше петгодишна дъщеря и доста често говореше лошо за бившата си жена пред малкото момиченце. Стараех се да не му обръщам внимание, приписквайки омразата му на неразбирателството между тях. За съжаление щастието ни продължи твърде кратко. Броени месеци след като се оженихме, той ме удари толкова силно, че на другия ден лицето ми беше цялото в синини.


Бях твърдо решена да го напусна, но Хари разплакан ме помоли да му простя, обещавайки, че никога повече няма да ми посегне. Съжалих го и се върнах. Изминаха седем ужасни години, през които периодите на любов отстъпваха на омразата. А после всичко ми стана някак безразлично. Имах усещането, че плувам по течението. Преди две години дъщеря му се премести да живее при нас. Галина е вече голямо момиче, със свой собствен характер. По някаква причина не я харесвам особено и за да не се засичаме често у дома, се записах на танци. На Хари това не се понрави особено и той започна да ме ревнува.


Непрекъснато ровеше в телефона ми, забраняваше ми да общувам с други, правеше страшни сцени на ревност. Не му обръщах внимание. Стараех се да се да се грижа за себе си и да си купувам красиви неща. Станах по-женствена и привлекателна. След поредната сцена на ревност съпругът ми ме преби, крещяйки, че съм к..ва и, че искам да се разведем. След тази сцена го напуснах. Неотдавна срещнах мъж, който е с 10 години по-голям от мен. Той е женен два пъти и е пълно копие на Хари - същата омраза и ненавист към бившите му съпруги, същите действия, опити за контрол, ревност и желание да рови в телефона ми. Кажете ми, приятели, защо непрекъснато привличам психопати?

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи