Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Животът какъвто е:

Несправедливите прищевки на живота

Казвам се Боби и израснах в малко градче, където повечето хора се познават. Баща ми е алкохолик, а мама обикновена работничка. В подобно населено място за една жена е трудно да живее без мъж, затова майка ми не иска да напусне баща ми. Колко съм я молил да се разведе, да отиде при роднините си, но тя категорично ми отказва. Когато татко се прибираше пиян, двамата бързахме да се скрием някъде далеч от него. Въпреки това мама неведнъж е ходила на работа с насинено лице.


Аз обаче отказах да бъда подложен на системно унижение и продължих образованието си в съседния град. Бях много щастлив, че ще променя живота си към по-добро, но за съжаление радостта ми се оказа краткотрайна. В града заради скромното ми облекло съучениците ми често си правеха майтапи на мой гръб. За да съм на нивото им, реших да започна да печеля пари. Работех какво ли не: чистач, сервитьор, работник по строежи. Но въпреки усилията ми, припечеленото не достигаше за маркови дрехи и луксозни парфюми, затова не бях приет от училищния "хайлайф".


На един строеж се запознах с Камен - красив и добре поддържан младеж. Двамата бързо се сприятелихме и един ден той ме покани на гости. До онзи момент предполагах, че също като мен Камен има финасови проблеми, но колко много се изненадах, когато видях, че колегата ми живееше в голям апартамент. Изумен го попитах защо работи като строител, а той спокойно отговори, че иска да накаже родителите си.


Нека се срамуват, че единственото им дете робува на непознати хора. Наистина, не разбирам хора като него. Има богати и любящи родители, а цели да ги нарани. Наскоро спомена, че баща му купил апартамент, но той не го харесал. Докато колегата ми тъне в разкош, аз се чудя как да спестя пари за зимно яке. Затова ви казвам, че животът за едни е майка, за други мащеха.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи