Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2024

Разтърсващи драми:

Никой от семейството ми не се нуждае от мен

Омъжена съм за втори път. С първия си съпруг живеех с усещането, че се намирам в златна клетка. Въпреки че разполагахме с апартаменти и коли, според предварителното споразумение не притежавах нищо. Бях с него, защото го обичах, но когато чувствата ни отлетяха, си събрах багажа и си тръгнах завинаги. Днес съм омъжена повторно и от брака си имам две деца. За съжаление по-малката ми дъщеря е аутист.


Живеем бедно. Вечно нямаме пари и се налага да теглим кредити, за да си платим сметките. Работя неуморно наравно със съпруга си, от сутрин до вечер тичам по задачи, и все пак цялата тежест пада върху мен. Докато аз се грижа за децата и домакинството, мъжът ми не се интересува, че нямам нито миг спокойствие. След работа Красимир хапва, после сяда на компютъра и цяла вечер играе. През уикендите положението не се променя. Вечно се сърди и цупи за разни дреболии.


Най-лошото е, че четиримата живеем в една стая в задръстения тристаен апартамент на майка му. Опитах се да го убедя поне ремонт да направим, но напразно. Видимо мизерията му харесва. Отдавна бих го напуснала, ако имаше къде да отида. Никой от близките ми не иска да ме приеме с двете ми малки деца. Роднините не се нуждаят от мен, съпругът ми също. Честно казано, не ми се живее повече. Не виждам смисъл да съществувам. Защо им е на децата такава майка? Изтощена съм, сили не ми останаха.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи