Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2021

Разтърсващи драми:

Нима вдовиците нямат право на щастие?

На 35 години останах вдовица с три деца. Смъртта на съпруга ми ме завари неподготвена да се справя с трудностите в живота. За щастие след време срещнах добър човек, за когото се омъжих. От брака ни се роди прекрасно момче, което кръстих на свекъра. Със семейството ми живеем в къщата, която е построена от покойния ми съпруг. С мъжа ми се разбираме чудесно, но щом отидем на гости при родителите му, в душата ми настъпва ад. Свекърите ми правят всичко възможно, за да се почувствам нежелана.


Родня мужа недовольна, что он женился на вдове с тремя детьми»


Срамуват се от мен и избягват да ме запознават с приятелите си. Заради пренебрежителното им отношение, никога не взимам децата с мен, а и те не ги искат. Когато сме в дома им, през цялото време стоя затворена в стаята. Не ме канят дори на общата трапеза. Знам, че съпругът ми ме обича, но дълбоко в себе си изпитвам вина, че аз, майката на три деца, си позволих да се омъжа отново. Обмисляла съм да прекратя отношенията си със свекърите, въпреки че и това няма да разреши проблема. Моля ви, посъветвайте ме как да променя мнението им за мен.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи