Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2021

Разтърсващи драми:

Обичах искрено съпругата и детето си, а те ми обърнаха гръб, веднага щом подушиха миризмата на парите

Бях млад и наивен мъж, когато се влюбих в красивата Поля. Тя отговори с взаимност на чувствата ми и много скоро станахме двойка. Вярвах, че винаги ще бъдем заедно, но един ден най-неочаквано Поля ме напусна и тръгна да завладява големия град. Три години по-късно се срещнахме съвсем случайно. Оказа се, че бившата ми приятелка е бременна и се е завърнала да роди у дома. След няколко срещи любовта ми към нея се разпали отново. Влюбен до лудост й предложих да забравим последните три години като кошмарен сън и да започнем отначало.


Обещах й, че ще обичам детето й като мое и никога няма да й напомням, че не аз съм биологичният баща. Поля се съгласи и прие да стане моя съпруга. Изминаха десет прекрасни години, през които тримата живяхме като едно щастливо семейство. За пореден път повярвах, че ще бъдем заедно, докато смъртта ни раздели, но неотдавна бившият й приятел и биологичен баща на детето, се появи, за да съсипе брака и живота ми.


През годините той беше станал преуспял бизнесмен, разполагаше с много пари и сега искаше да си вземе жената и сина, които смяташе за негови. С обещания, че ще им създаде отлични условия, за да не се нуждаят от нищо, съперникът ми успя да промие ума на Поля и тя ме напусна. Никога не ме е боляло толкова. Обичах искрено съпругата и детето си, а те ми обърнаха гръб, веднага щом подушиха миризмата на парите.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи