Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Животът какъвто е:

Омъжена съм от 30 години, но съм влюбена в друг

Омъжена съм от почти 30 години. Заедно със съпруга ми Сава отгледахме двама родни сина и един осиновен. Но с годините заради провалите в бизнеса между нас започнаха сериозни разногласия. Неусетно любовта към мъжа ми изчезна и едва търпях присъствието му. Веднъж, когато закарах колата си на ремонт, с майстора се заговорихме и от дума на дума му споделих за семейните си проблеми. Не след дълго той ме покани на среща, която завърши в леглото. В началото се виждахме само за секс, а после осъзнах, че съм влюбена.


За да скрия изневярата си, станах по-толерантна към съпруга си и разбрах, че Сава все още ме обича силно. Сега у дома всичко е наред, но аз съм влюбена в друг. Знам, че любовникът ми се интересува само от секс, не споделя абсолютно нищо с мен и се срещаме само когато той поиска. Грижовен е, внимателен, но ако се опитам да изясня отношенията ни, просто мълчи и чака да се успокоя. Изминаха шест месеца от началото на връзката ни и с всеки изминат ден се влюбвам все повече в него.


Любовникът ми обаче не планира да имаме общо бъдеще и много внимава, когато се срещаме. Веднъж му казах, че искам да се разведа със съпруга си, а той отговори, че не трябва да бързам. Уж ме обича, а не иска да поеме риска да бъде публично с мен. Вече се питам не е ли време да се разделим. Чудя се по кой път да поема: да остана сама и свободна, или да продължа да живея със съпруг, когото не обичам?

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи