Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2023

Животът какъвто е:

От приятеля си получавам любов и стабилност, а от любовника си - невероятен секс

Няколко месеца след като заживях на семейни начала с приятеля си Дони, му изневерих с Тишо, което е брат на мой клиент. От момента, в който се срещнахме, между двама ни се запали искрата на страстта и неусетно се озовах в леглото му. Да, почувствах се виновна, но си казах, че това е просто секс за една нощ. С Тишо си обещахме, че ще запазим нашата тайна и повече не бихме го повторили. И ето че днес, две години по-късно все още имаме афера. Така и не се осмелих да разкажа на никой за връзката ни.


Само веднъж се опитах да споделя със сестра си, но тя беше толкова ужасена при мисълта, че изневерявам на приятеля си, че ме помоли да замълча. Как ли щеше да реагира, ако знаеше, че правя секс с него поне два пъти седмично? Неведнъж обмислях да напусна Дони, за да бъда с Тишо, но заради финансовата му стабилност не се осмелявам да направя тази крачка. Знам, че ви изглеждам като златотърсачка и не отричам, че съм такава. Имам нужда от материална сигурност в живота, която получавам от Дони, докато любовникът ми се бори да свърже двата края.


Въпреки немотията му, сякаш пристрастена към Тишо и всеки път, когато си кажа, че тази нощ за последно ще бъдем заедно, след няколко дни отново се връщам при него. От друга страна той има два брака зад гърба си и тайната ни връзка идеално го устройва. Положението, в което се намирам е сложно, но така или иначе животът е сложен. Ако се наложи да избирам, изборът ми ще е Дони. Може би, ако някога ми предложи брак, ще прекратя завинаги връзката си с Тишо. За момента нещата са страхотни и не искам нищо да променям. От приятеля си получавам любов и стабилност, а от любовника си - невероятен секс.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи