Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2021

Животът какъвто е:

От завист разруших семейството на сестра си

Завиждах на по-малката си сестра Катя още от детството. При нея всичко се получваше много лесно. Беше отлична ученичка, бързо се сприятеляваше и веднага ставаше душата на компанията. Катя се омъжи на 19, и на 20 роди двама близнака. А аз на 21 още нямах сериозна връзка. Бях сама и целият ми живот се състоеше от работа вкъщи и обратното. Когато тази история се случи, работех като касиер в един от най-известните кино салони в нашия град. Графикът ми често беше нощен и нямах никакво време да излизам с момчета, освен за една нощ.


А и честно да ви призная, тайно бях влюбена в Илиан - съпругът на сестра ми. Отначалото той се отнасяше приятелски с мен, но когато Катя започна да обръща внимание само на децата, със зет ми се сближихме. Скоро двамата станахме любовници, а след година връзка Илиан напусна сестра ми и се премести при мен. Щастието ни продължи около шест месеца. С времето любовта ни се изчерпа, той загуби интерес и се върна при бившето си семейство. Така загубих и сестра си, и любимия човек.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи