Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Необяснимо:

Паранормална проява е заснета в стара къща

Жителка на Канзас живее в апартамент в стара къща, която е на повече от 125 години. По-рано, тази къща е била хотел


Преди време, в нейния апартамент започнали да се случват странни неща, очевидно се проявява паранормална активност.


Жената разказва:

„Започнах да записвам видеоклипове, в опит да хвана паранормалния феномен. Не видях нищо по време на тази снимка, и когато снимах видеото. Дори забравих за него. След известно време, когато си спомних за конкретното видео, започнах да го разглеждам и видях нещо …“


Паранормална проява

На неясния запис, направен в банята, в самото начало на видеото (ще го гледате по-долу), от дясната страна, нещо, с неопределени очертания, се скрива зад стената. В края на видеото е добавено бавно възпроизвеждане на този момент.


Според жената, това същество й се струва като котка. В същото време, в нейния апартамент няма други животни, с изключение на малкото й коте, което било в друга стая по време на записа.


Най-шокиращо е, че това създание се движи странно и сякаш „тече“ или пълзи встрани, а не ходи на четири крака, например.

Източник и снимки: zona666.com

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи