Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2024

Животът какъвто е:

Партньорът ми ме биеше и унижаваше, а аз изпитвах вина за влошените ни отношения

С Младен се запознах, когато бях на 34. Той е с 5 години по-млад. Два месеца по-късно се разделихме по негова инициатива. Младен ме обвини, че не съм достатъчно влюбена и ме нарече лицемерка. Само година след раздялата ни бившият ми се скара с настоящата си приятелка и отново се върна при мен. Простих му, защото го обичах и исках да създадем семейство. Стараех се много да му осигуря комфорт, така че да се чувства истински ценен и нужен.


За съжаление от своя страна той се държеше с мен, сякаш съм му играчка. Идваше и си тръгваше, когато си поиска. От време на време изчезваше или пък умишлено провокираше скандал, за да си намери причина за раздяла. Не празнувахме празници заедно, не посещавахме приятели, а понякога се разделяхме за няколко месеца. Младен ме обвиняваше за всичко, обиждаше ме, крещеше и често ми посягаше.


В крайна сметка след един лют скандал за пореден път се разделихме. След 3 месеца той вече се срещаше с друга. Когато се скара с нея, идва при мен. Осъзнавам, че заради възрастта си няма да мога да създам семейство и да имам деца. Не ми остана време. Непрекъснато се обвинявам, че сама съсипах връзката ни. Защо направих това? Може би заслужавам да страдам?

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи