Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2023

Животът какъвто е:

Питам се егоист ли е наистина или се страхува от любовта?

Аз съм на 19, той е на 34. Запознахме се в социалните мрежи и вече 7 месеца сме двойка. Често нощувам у тях, разговаряме, гледаме филми, прекарваме нощта заедно. На сутринта Галин ме води вкъщи. Неотдавна обаче настоятелно поиска да му родя дете. Спокойно му отговорих, че ми е още рано да ставам майка. И тогава, за моя изненада, приятелят ми предложи да направим тройка.


Предложението му е неприемливо за мен, затова му казах, че може да си намери други момичета, с които да сбъдне еротичните си мечти, но аз няма да участвам в извратените му секс игри. Дни по-късно Галин започна да ме разпитва какъв съпруг искам и дали бих простила изневяра. Отговорих му, че онзи, за когото бих се омъжила, трябва да споделя чувствата и емоциите ми.


Но той се страхува да обича истински. Егоист е, няма приятели, само познати. Не го разбирам. Ето защо се обръщам към читателите за съвет. Моля ви, помогнете ми да си отговоря на следните въпроси: коя съм аз към него, приема ли ме сериозно? Наистина ли е съвършен егоист и това е просто маска, защото се страхува да обича?

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи