Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

В света на известните:

Предложението е станало пред цялото семейство Бекъм

Вече две седмици минаха, откакто стана ясно, че Виктория Бекъм ще става свекърва – най-големият й син Бруклин Бекъм предложи брак на приятелката си Никола Пелц.


Семейство Бекъм одобрява с две ръце Никола (за разлика от предишната приятелка на Бруклин – Хана Крос) и 25-годишната актриса ги придружава навсякъде, по всички семейни почивки и пътувания.Пелц и Виктория си говореха като първи приятелки, както ги уловиха папараците, по време на почивката на Бекъмови в Пулия.


Оказва се, че Бруклин държи много на одобрението на Дейвид и Виктория, затова първо е говорил с тях за плановете си да се ожени. След като родителите му с радост са приели новината, Бруклин предлага брак на Никола пред цялото му семейство. Дейвид и Виктория са възпитали истински романтик.Сега младият Бекъм сподели снимки от самото предложение в Инстаграм, като написа:


„Не мога да си представя живот без теб, скъпа. Ти ме караш да се чувствам специален и да се смея. Винаги ще се грижа за теб и ще пазя гърба ти!“
Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи