Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Разтърсващи драми:

Продадох новородената си дъщеря

Бях едва на 23 години, когато продадох собствената си дъщеря. Научавайки, че съм забременяла, посетих гинеколожката си, за да си запиша час за аборт. Исках да махна детето, но лекарката ме предупреди, че ако сега се подложа на операция, съществува риск никога повече да не зачена. Уплаших се. Въпреки че в този момент не бях готова да имам бебе, в бъдеще планирах да станах майка. По онова време като повечето млади студентки живеех в общежитие, затова не съществуваха подходящи условия за детето.


Приятелят ми ме напусна, а и едва ли можех да очаквам някаква помощ от него, тъй като самият той едва свързваше двата края. След известен размисъл, взех решение да оставя бебето в родилния дом. Два месеца преди да родя, лекарката ми предложи да дам новороденото на младо семейство. Били почтени и заможни хора, но съпругата имала здравословни проблеми и не можела да забременее. На другия ден се срещнах с въпросните осиновители. Без да увъртат, те заявиха, че ако родя здраво дете, ще ми дадат голяма парична сума за него. Предложението им беше повече от щедро. За щастие дъщеря ми се оказа едро, жизнерадостно бебе и семейството изпълни обещанието си.


Благодарение на парите им успях да реша много финансови проблеми, а и освен това се радвах, че момиченцето ми е в добри ръце. Година по-късно се дипломирах, намерих си работа и след време се омъжих. Оттогава изминаха 10 години. През последните пет със съпруга ми се опитваме да имаме бебе, но безрезултатно. Преживях два спонтанни аборта и психически съм рухнала. Непрекъснато мисля за детето, което толкова безразсъдно продадох. Мечтая да я намеря и в същото време се страхувам, че няма да ми прости. Знам, че Бог ме наказва за непростимия грях.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи