Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2023

Разтърсващи драми:

Прости на баща си, мое дете, че избра да продължи пътя си напред с чужда жена

Въпреки че със съпругата ми сме на прага на развода, досега отлагах окончателната ни раздяла. Бракът ни е типичната глупост, която хората правят на младини. Беше ми удобно с нея - красива, умна, но студенокръвна. По онова време мислех, че това е нормално поведение. Не се задълбочих особено, тъй като Димитрина можеше да задоволи всички мои нужди. Три години след като се оженихме, в живота ми влезе друга жена. Едва тогава разбрах какво е истинска любов. Когато бях с любимата, имах чувството, че летя в облаците. Всяка нейна въздишка и потрепване, ми действаше като електрошок.


Не мога да дишам без нея, дори мисълта, че се налагаше да живея с нелюбимата си съпруга, е тежка и болезнена. Реших да бъда честен с Димитрина и открито й признах, че съм влюбен до полуда в друга. От този ден животът ми се преобърна. Вярвах, че съпругата ми ще приеме ситуацията разумно, но тя обезумя. Заплашва ме, че ще ми отнеме родителските права и, че никога повече няма да видя дъщеря си. Иска да ме принуди насила да бъда с нея. Опасявам се, че някой ден наистина ще изпълни заплахите си. Имам приятел, който преди време се разведе с жена си.


След развода бившата му съпруга се омъжи за друг и двамата всячески възпрепятстват срещите с детето му. Страхувам се, че ме очаква същото. Исках да бъда честен с жена си, разкрих си душата пред нея, но тя не се интересува от сърдечните ми пориви. Любимата ми казва, че с времето всичко ще се нареди и се моля да е права. Преди няколко дни събрах смелост и напуснах семейното ни жилище. На раздяла Димитрина ме заплаши, че ще виждам дъщеря си само чрез съда. Надявам се, че момичето ми знае колко го обичам и някога ще прости на баща си, че я напускам заради любимата жена.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи