Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Разтърсващи драми:

Просто живей, любима!

От известно време съпругата ми Женя подозираше, че нещо с гърдата й не е наред, но изследванията, които направи, не потвърдиха опасенията й. Изминаха две години без да знаем за коварното заболяване. Време, през което можехме да се борим с болестта й, време, което й отне много от живота. Когато научихме, че може да се направи биопсия без да режат гърдата й, ние веднага отидохме в болницата. Заедно. Направихме всичко заедно. Докато чакахме резултатите от изследването, ми се струваше, че Женя не изглежда толкова зле. Не беше унила, живееше както обикновено - радваше се с цялата си душа на всеки един миг от живота си.


Но когато лекарите казаха, че е болна от рак, тя изпадна в силен шок. Плачеше и отказваше да приеме диагнозата. Първата ми мисъл беше за баща ми, който почина от същото коварно заболяване... Нямаше време за губене и веднага започнахме лечение - химиотерапии, лъчетерапия - всеки наш ден беше борба със смъртта. Нямаше място за отстъпление в тази игра на живот и смърт. Стараех се да бъда до жена си всяка една минута, подкрепях я, вдъхвах й сили и увереност, изслушвах я.


Най-трудно ми беше да я успокоя преди самата операция. Женя се страхуваше, че няма да има сила да издържи на операционната маса, а аз не знаех как да я успокоя... Бих дал всичко, за да бъда на нейно място... Съпругата ми е силен човек, но заради употребата на хормоналните лекарства, понякога не намираше сили да се бори. Часове преди операцията тя ми се обади, че има лошо предчувствие. Притесняваше се, че вече няма да бъде красива и секси жена. Но аз обичам самата нея, а не отделните части от тялото й. Женя дълго ме гледаше в очите, мислейки, че прикривам истинските си чувства от нея. Разбирам, че ще й бъде трудно да живее с една гърда, но все пак тя трябва да свикне с тази мисъл, за да продължи да живее. Просто да живее! А аз ще бъда винаги до нея - в добро и зло!

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи