Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2024

Животът какъвто е:

Работа разруши брака ни

Да работя усилено, винаги е било много важно за мен. В крайна сметка стигнах до момент, в който трябваше да променя приоритети си.


Прибирайки се у дома, затръшнах вратата и свалих якето си. От кухнята ухаеше невероятно и от благодарност целунах съпруга си Ради, преди да седнем да вечеряме. Трябваше да хапна бързо, защото ме очакваше много работа. Още като ученичка бях решила да стана брокер. Чичо ми имаше собствена агенция и често го придружавах на огледите. Обичах да гледам как хората се радват на новите си домове. Исках аз да бъда тази, която ще сбъдва мечти.


Няколко години по-късно вече работех с чичо и напредвах с бързи темпове нагоре. Спечелих доверието на клиентите и ми възлагаха все по-отговорни задачи. Когато станах майка на двама близнака, наех детегледачка и веднага се върнах на работа. Нищо не можеше да ме задържи далеч от любимата професия. За къщата се грижеше съпругът ми. За съжаление заради вечните ми ангажименти рядко имах време за семейството си. Така и не усетих как с Ради влошихме отношенията си. Никога не ходехме заедно на почивка или пък просто да се насладим на една обикновена вечеря. Мислите ми винаги се въртяха около обекти, клиенти и начални цени.


Веднъж обаче много сериозно се издъних. Свекърва ми имаше рожден ден и бях обещала на съпруга си, че ще купя цветя и подаръци, за да уважим празника й. Но ето че отново не можах да изпълня обещанието си. Тази нощ със съпруга ми проведохме дълъг разговор. Преди седмица чичо ми ме беше попитал дали искам да стана партньор в компанията. Останах поласкана от предложението му, а и знаех, че той планира да се оттегли и възнамерява да повери управлението на мен. Бях споменала за това на Ради, но така и не успяхме да обсъдим темата. Но сега настъпи крайно време. Работата ми съсипа брака и се налагаше да направим промяна.


След няколко часа, през които и двамата плакахме и се смяхме едновременно, взехме революционно, но практично решение. Ради напусна работа и стана мой партньор. Оттогава той ми помага с поръчките във фирмата и така получих възможност да намаля темпото. Като екип се справяме добре и дори наех още няколко брокера. Целият ни живот се промени и отново се наслаждаваме на любовта си. Скоро ни предстои юбилей и съм много щастлива. И никаква работа повече у дома.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи