Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Разтърсващи драми:

Ракът изтръгна най-красивото парче от моя живот

Преди две години лекарите ми поставиха диагноза рак. Оттогава живея в ада. Преживях тежка химиотерапия, оперираха ме и трудно се възстановявам. Докато не се разболях, дори не предполагах колко коварно може да бъде това заболяване. Когато разбрах за болестта си, първата ми мисъл беше, че всички финансови проблеми ще паднат върху плещите на жена ми. Вече сме теглили ипотечен кредит и тя не би се справила сама. За щастие колегите ми помогнаха с известна сума. Общо взето животът ми много се промени през последните две години, но най-вече ми стана ясно кой наистина ми е приятел и с кого са ни свързвали просто интереси.


Не искам да се оплаквам, но процесът на лечение беше непоносимо болезнен. Мъчителните болки бяха заменени с депресия и пристъпи на паническа атака. В един момент реших, че животът ми няма смисъл и ако не беше подкрепата на семейството ми, със сигурност нямаше да оцелея. Бедата обаче не идвала сама. Началниците ми прецениха, че не мога да работя качествено и ме уволниха. Поредният жесток удар. За да продължа лечението си, се наложи да натрупам много дългове. За да пести всяка стотинка, съпругата ми спря да купува дрехи и лакомства за децата. Наскоро ми отстраниха тумора.


Засега лекарите не могат да предвидят какъв ще е развоят на събитията през следващата година. Страхувам се, че болестта може да надделее. Заради това проклето заболяване, пропуснах много важни неща в живота на близките ми. Дъщеря ми завърши гимназия, приеха я в университета, синът ми се промени до неузнаваемост. Мисля, че ракът изтръгна най-красивото парче от моя живот. Най-лошото е, че все още не знам дали лечението е било успешно. Бях близо до смъртта, но успях да отложа този момент. Сега вместо да се радвам, аз съм обхванат от апатия. Изобщо не искам да правя нищо, всеки ден е за мен изтезание.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи