Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

В света на известните:

Рийз Уидърспун е една горда майка

Непрекъснато виждаме из социалните мрежи снимки на Рийз Уидърспун с най-голямото й дете – 20-годишната й дъщеря Ава – защото двете приличат на сестри и снимките им заедно предизвикват истински фурор.


Сега обаче Рийз се похвали с постиженията на сина си Дийкън, който е на 16.


Дийкън Рийз Филип прояви талант в музиката. Той стана автор на песен, която изпълнява шотландската певица Нина Несбит.Рийз не се поколеба да покаже колко е горда със сина си и веднага сподели песента му в своя Инстаграм профил. С известна майка като нея Дийкън може да бъде сигурен, че музиката, която пише, ще се чуе от милиони. Песента вече е коментирана от звезди като Ева Лонгория и Джена Дюън.


Актрисата неведнъж е казвала, че не налага своите цели върху децата си, а ги оставя сами да избират с какво искат да се занимават. Когато усети, че някой има талант в дадена сфера, веднага му помага с всичко необходимо, за да се ориентира и да продължи в тази посока.


Нищо чудно, Ава нарича майка си своя най-добра приятелка. Рийз отделя и пълноценно време със своите момчета и е създала чудесна връзка с тях. Освен Дийкън, тя има и седемгодишен син на име Тенеси от втория си брак.

Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи