Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Емоции:

Само истински влюбените двойки правят тези неща

За какво копнеят най-силно повечето хора? Отговорът е ясен: за връзка с всеотдаен партньор, в когото и след много години заедно да са влюбени както в първия ден. Но по какво да познаете, че той/тя е луд/а по вас и ви гледа през розови очила? Изброените по-долу неща правят само двойки, които истински и искрено се обичат.


1. Прекарвате възможно най-дълго време заедно

Човек, който обича истински, несъмнено се стреми да прекарва с любимия колкото може повече време – независимо какви са личните му планове за деня. Работата, приятелите или родителите могат да почакат. Разбира се, и тук, както във всичко останало, е необходима мярка. Но когато партньорът се ползва с предимство и миговете с него са най-ценни, значи любовта е истинска, смятат експертите.


2. Смущение

Ако понякога партньорът ви се смущава, когато сте заедно, това е най-сигурният знак за любов и привързаност. Той ясно показва, че за любимия или любимата е изключително важно да изглежда добре в очите на другия и да не направи грешна стъпка. Признаци за смущение може да бъдат леко треперене или изчервяване. Ако по-добрата ви половинка проявява някои от тях, може да се чувствате поласкани. Това означава, че той/тя все още се вълнува от присъствието ви също както на първата среща.


3. Дребни знаци на внимание

Когато човек проявява жестове на внимание към партньора си дори след дълъг съвместен живот, значи е лудо влюбен, смятат експертите. Разбира се, тук не говорим само за материални подаръци като букет цветя или кутия шоколадови бонбони. И една малка мила бележка може да бъде прекрасно обяснение в любов. Но най-страхотното доказателство колко важен е той/тя за вас е да поемете някое задължение вместо него/нея: например да измиете съдовете, да прострете прането или да вземете детето от училище. Всички тези жестове издават нежната ви загриженост за партньора.


4. Липсвате си

Обикновено двойките прекарват много време заедно и често споделят общо жилище особено когато връзката е по-стара. Ако обаче се наложи да се разделите за известно време и забележите, че си липсвате един на друг и тъгувате, това е най-сигурното доказателство колко много се обичате. Така ще го/я оцените най-добре, а новата ви среща ще бъде още по-хубава и вълнуваща.Източник и снимка: obekti.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи