Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Животът какъвто е:

Съпругът ми ме напусна броени седмици след сватбата

За всяка една жена сватбата би трябвало да бъде началото на остатъка от съвместния живот с партньора й. Но няколко седмици след като се врекохме във вярност, моят мъж ме напусна. С Емил бяхме двойка от пет години. И двамата бяхме преживяли много, обичахме се лудо и копнеехме да имаме деца. Сватбата ни беше приказка - всичко онова, за което някога съм мечтала. Въпреки стеклите се обстоятелства, до ден днешен се чувствам така. По професия съм фотограф, обичам работата си и имах голям успех в кариерата. Животът ми се състоеше предимно от работа и рядко ми оставаше време за приключения. Емил предложи да отпразнуваме медения си месец в Токио, независимо, че не харесвам този град.


Тогава за първи път осъзнахме, че колкото и да се обичахме, с него харесвахме различни неща. Това усетихме и по време на медения месец, който не беше толкова романтичен, колкото ми се искаше. Завръщайки се у дома, бързо се озовавахме в нормалното ежедневие. Всеки от нас обръщаше повече внимание на кариерата си, отколкото на другия. Сърцето ми нашепваше, че губя любовта на съпруга си. Шест седмици по-късно, когато се прибрах от командировка, Емил каза, че се налага да поговорим. Изведнъж ми стана студено. Незнайно защо бях уверена, че ще ми поиска развод. За мое дълбоко огорчение се оказах права. Внезапно онзи свят, в който двамата остарявахме, някъде изчезна. Окачих сватбената рокля в гардероба, изгорих всички снимки и написах във Фейсбук, че бракът ми приключи. След развода преживях нервен срив, но оцелях благодарение на професията си.


Тя ми помогна да премина през болката и мъката. За щастие имах приятели и семейство, които всеотдайно ме подкрепиха. И преди съм преживявала сривове и знаех, че само времето ще облекчи разбитото ми сърце. Бавно, за да разсея черните си мисли, се опитах да си намеря ново хоби и интереси. Наистина обичах бившия си съпруг, но отказах да позволя на инцидента да срине живота ми. Днес не изпитвам дори горчивина. Понякога, когато ме попитат дали бих се омъжила повторно, смело отговарям: определено! Може да не направим голяма сватба, както миналия път, но абсолютно вярвам, че отново ще срещна любовта. И дано този път открия правилния човек.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи