Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2022

Животът какъвто е:

„Съпругът ми се отнася с приятелите си по-добре, отколкото с мен“

Когато преди две години с Андрей се оженихме, знаех, че мъжът ми поддържа много близки отношения с приятелите си от университета. Аз много рядко се включвам в техните събирания, само ако са поканени съпругите на приятелите му. Андрей ме ухажаваше от години. Преди време имах връзка с братовчед му и след като се разделихме, той стори и невъзможното, за да бъда негова. Днес двамата сме родители на прекрасно момче, но животът ми не е перфектен. Пред приятелите си съпругът ми се отнася студено към мен.Когато сме насаме е съвсем различен човек. Трудно ли е да си мил с жената, за която си се оженил? Толкова ли е трудно да кажеш нещо хубаво на майката на детето си? И все пак той е толкова положително настроен към приятелите си. Само че приятелите му не са тези, които са до него, готвят му, чистят и се грижат за детето му. Няколко пъти го помолих за по-мило отношения, а Андрей ме игнорира, казвайки, че звуча патетично. Била съм жалка. Не много отдавна печелех повече пари от него.


Mum asks if she should charge to mind her sister’s children


Не много отдавна се забавлявах в петък вечер с приятелките си и въпреки това продължавах да го зачитам като партньор. Мога ли да видя как ще остареем заедно? Не, не мога. Иска ми се да мога, но напоследък усещам, че любовта си отива. Няколко мои приятелки ме бяха предупредили, че след като стана майка, съпругът ми ще промени отношението си. За съжаление се оказаха прави. Не съм приключила с брака си. Ще се опитам да спася умиращата ни връзка и не искам да мисля за развод. Страхувам се обаче, че усилията ще бъдат само от моя страна.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи