Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2023

Емоции:

Съпругът на моята приятелката ми налита. Да ѝ кажа ли?

Много жени имат този проблем – мъжете на приятелките им имат интерес към тях. Това е честа дилема, която трябва да решат. Често пишат писма с подобни истории, в които молят за съвет.


Ето отговорът на едно от тях, в което съпругът на приятелката на дадена жена се опитал да я целуне и започнал да ѝ се обажда по телефона предложения за срещи:


„Скъпа анонимна,
Това е много деликатна ситуация, в кяото си попаднала. За съжаление, няма един правилен отговор относно това как трябва да постъпиш – само ти можеш да прецениш какво трябва да направиш. Ето все пак моето мнение и какво аз бих направила.


Ако решиш да кажеш на приятелката си какво се е случило, според мен трябва да ѝ кажеш само историята и да не правиш предположения за това как тя трябва да постъпи и дали мъжът ѝ е правил същото преди. Тя трябва сама да вземе решение как да постъпи с него.


Преди всичко, трябва да кажеш на приятеля си/съпруга си за случилото се. Все пак, той има пълното право да знае за този инцидент, след като вероятно и той познава човека.


Още повече, ако партньорът ти се намеси, на този мъж ще му стане ясно, че няма как да се получи между вас и че няма да се поддадеш на провокациите му. Едва ли ще продължи да те притеснява. За съжаление, вероятно ще премести интереса си от теб върху друга жена.


Ако жената ти е близка приятелка, задължително трябва да кажеш какво се е случило. Седни с нея и поговори. Обясни и всичко с подробностите – какво е направил той, как си реагирала ти и опиши чувствата си.


Тя вероятно ще се почувства унижена, ще се скара със съпруга си, но ще пренесе лошото си отношение и върху теб. Може да не си виновна с нищо, но все пак бъди търпелива с нея. Много може да боли да научиш нещо такова. Извини се и обясни, че с нищо не си искала да провокираш ситуацията.


Може и да развалите отншенията си, но поне ще сте на чисто и няма да има тайни и немолъвки.


Обясних в детайли мнението си по въпроса, но ти не трябва задължително да постъпиш по същия начин. Все пак, ти си била в тази ситуация, познаваш хората и знаеш как да подходиш. Не приемай думите ми за чиста монета. Надявам се всичко да се развие добре и историята ти да има положителен завършек.“Източник и снимка: lifezone.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи