Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2023

Животът какъвто е:

Съпругата ми заяви, че аз съм виновен за изневярата й

За 4 години съвместен живот със съпругата ми непрекъснато се караме и спорим за дреболии. Въпреки недоразуменията между нас, продължавам да я обичам и вярвам. Неотдавна, прибирайки се от дежурство - аз съм моряк - реших да проверя телефона й и профила в социалните мрежи. От този момент целият свят се срина за мен. Оказа се, че повече от година жена ми има любовник, с когото планират да се съберат. Когато се опитах да поговорим, тя ме обвини, че вината за изневярата й е само моя. Заради непрекъснатите ми командировки, била принудена да потърси любов в чужди мъжки обятия.


В името на децата реших да не си провалям брака и да преглътна измяната й, но два месеца по-късно я напуснах. Колкото и да страдам, не мога да преглътна предателството на съпругата ми. Оттогава се пропих и загубих работата си. Имам усещането, че стоя на ръба на бездна и всеки момент ще падна в нея. След раздялата жена ми продължи да се среща с любовника си, а аз не мога да погледна към други жени - страхувам се, че отново ще ме разочароват. Моля ви, уважаеми читатели, помогнете ми да продължа напред.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи